пʼятниця, 14 жовтня 2011 10:58

Платіні задоволений візитом до України та Польщі

Платіні задоволений візитом до України та Польщі

Президент УЄФА Мішель Платіні дуже задоволений результатами інспекційних візитів до Польщі та України. Про це заявив директор Євро-2012 в України Маркіян Лубківський після жеребкування стадії плей-офф відбіркового циклу до першості континенту, повідомили у прес-службі МОК "Євро-2012 Україна".

"У кожної країни є свої завдання, над якими ще слід працювати, але в цілому, зараз немає сумнівів в успішній реалізації проекту", – наголосив голова українського МОК.

"Той факт, що Україна досягла значного прогресу за короткий термін подвоює її успіх", – додав Маркіян Лубківський.

Директор Євро-2012 також нагадав, що наступний візит президента УЄФА до України відбудеться 1-2 грудня 2012 року під час церемонії жеребкування фінальної частини турніру.

Нагадаємо, інспекційний візит делегації УЄФА на чолі з її президентом Мішелем Платіні містами, які наступного року приймуть Євро-2012 тривав два дні. У складі делегації також – член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець, виконавчий директор UEFA Events S.A. Девід Тейлор, комісар Євро-2012 Жак Ламбер та операційний директор UEFA Events S.A. Мартін Каллен. 11-13 жовтня аналогічний візит керівництва УЄФА пройшов у Польщі.

.

Зараз ви читаєте новину «Платіні задоволений візитом до України та Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути