вівторок, 11 жовтня 2011 16:44

Платіні прибув з візитом у Польщу

Платіні прибув з візитом у Польщу

Президент УЄФА Мішель Платіні о 13:30 (12:30 за місцевим часом) прилетів до польського Гданську. З цього приймаючого міста почнеться перевірка країни-господарки до Євро-2012. Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомили у місцевому оргкомітеті Польщі.

Зазначається, що протягом сьогоднішнього дня делегація УЄФА ознайомиться з ходом підготовки Гданська і Вроцлава, завтрашній день буде присвячено Познані і Варшаві. У містах-організаторах турніру делегація УЄФА відвідає стадіони, аеродроми, а також зустрінеться з місцевою владою.

Нагадаємо, минулого тижня директор оргкомітету з підготовки Польщі до Євро-2012 Адам Олькович заявив, що Польща з великою надією готується до зустрічі делегації УЄФА на чолі з її президентом Мішелем Платіні 11-13 жовтня. Президент УЄФА Мішель Платіні здійснить триденний інспекційний візит до Польщі.

Як і в Україні, шеф європейського футболу перевірить ключові об'єкти в приймаючих містах, проведе наради з місцевою та державною владою. Разом з Мішелем Платіні до Польщі приїдуть генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, виконавчий директор Девід Тейлор, операційний директор Мартін Каллен та інші.

За словами керівника місцевого оргкомітету Польщі, шеф європейського футболу оцінить великий обсяг роботи, зроблений за останні місяці.

"Мішель Платіні багато разів відвідував об'єкти в Польщі. А сьогодні, коли ми відкрили вже три євроарени, країні справді є чим похвалитися. Залишився четвертий стадіон – у Варшаві, який ми плануємо ввести в експлуатацію наприкінці листопада цього року", - зазначив пан Олькович.

Зараз ви читаєте новину «Платіні прибув з візитом у Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути