неділя, 07 лютого 2010 09:48

Платіні задоволений підготовкою України та Польщі до Євро-2012

Платіні задоволений підготовкою України та Польщі до Євро-2012

Європейська футбольна асоціація (УЄФА) задоволена прогресом у підготовці України і Польщі до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це заявив президент УЄФА Мішель Платіні.

"За останніх два роки виконана значна частина роботи. Ми задоволені прогресом", - цитує керівника організації УНІАН. "Правда, не стежу за поточною спорудою стадіонів, але інформація наших експертів свідчить про те, що все йде відповідно до плану", - додав він.

Платіні назвав одним з найважливіших завдань на сьогодні визначення міст, де відбудуться чвертьфінальні матчі чемпіонату, і підготовку аеропортів в Україні і Польщі з тим, щоб могла приїхати максимальна кількість уболівальників.

Президент УЄФА також висловив упевненість, що українці і поляки гідно проведуть чемпіонат Євро 2012. "Ми впевнені, що ця подія буде успіхом України і Польщі", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні у Варшаві пройде церемонія жеребкування кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Платіні задоволений підготовкою України та Польщі до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути