пʼятниця, 29 січня 2010 13:10

Знайшовся спонсор прогнозів та статистики на Євро-2012

Знайшовся спонсор прогнозів та статистики на Євро-2012

Компанія Castrol підписала з УЄФА угоду про спонсорство Чемпіонату Європи з футболу 2012-го року, який проходитиме в Україні та Польщі.

Реалізацію плану активностей, пов"язаних зі спонсорством Євро-2012, Castrol почне з презентації прогнозу Castrol Predictor 7 лютого 2010, коли відбудеться жеребкування відбіркового турніру. Castrol Predictor - це інструмент, який оцінює гру команд і окремих футболістів, щоб передбачити, які збірні вийдуть у фінальну частину Чемпіонату, повідомляє прес-служба Castrol.

"Європейський футбол - один з найсильніших у світі. Його популярність виходить далеко за межі континенту. Тому ми раді можливості продовжити активну підтримку футболу в рамках нової угоди. Продовжуючи розкривати вболівальникам секрети футбольних перемог, ми представили Castrol Rankings - перший за всю історію футболу рейтинг, який використовує об"єктивні дані при ранжуванні гравців. Ми з нетерпінням чекаємо запуску прогнозів Castrol Predictor та системи статистики Castrol Index на Євро-2012", - сказав старший віце-президент Castrol Майк Джонсон.

"Беручи участь в Євро-2012, Castrol в черговий раз надає підтримку чемпіонату напередодні жеребкування відбіркового етапу, що відбудеться 7 лютого у Варшаві. Виступаючи в якості партнера УЄФА і європейського футболу, Castrol привніс інновації, і ми раді продовженню цього взаємовигідного співробітництва", - зазначив генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор.

Раніше повідомлялося, що Олег Блохін та Андрій Шевченко стали послами фінальної стадії Євро-2012. Польщу в якості послів Чемпіонату Європи будуть представляти Збігнєв Бонек і Анджей Шармах.

korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Знайшовся спонсор прогнозів та статистики на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути