Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2014 15:34

Півзахисник "Челсі" став гравцем "Мілана"

Півзахисник "Челсі" став гравцем "Мілана"
ФОТО: twitter.com

Півзахисник лондонського футбольного клубу "Челсі" Майкл Ессьєн на правах вільного агента перейшов в італійський "Мілан". Про це повідомляє офіційний сайт англійської команди.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью заявив, що був би щасливий, якби Ессьєн залишився у команді. Португалець назвав ганця фантастичним гравцем, який ще довго зможе грати на високому рівні.

У своєму твіттері міланський клуб повідомив, що проведе презентацію новачка вдень 28 січня.

За інформацією Goal.com, контракт 31-річного Ессьєна з новим клубом розрахований на півтора року. Як повідомляє сайт журналіста Sky Italia Джанлуки Ді Марція, за цей час футболіст збірної Гани заробить 3,75 мільйона євро. Крім того, Ессьєн може отримати бонус у розмірі 500 тисяч євро, якщо "Мілан" завоює путівку у Лігу чемпіонів за підсумками сезона-2014/15 .

Ганський футболіст виступав за "Челсі" з 2005 року, вигравши з командою два чемпіонати Англії, чотири національні кубки, а також Лігу чемпіонів. Другу частину сезону-2012/13 Ессьєн на правах оренди провів у мадридському "Реалі".

Зі збірною Гани півзахисник виграв срібло (у 2010 році) і бронзу (у 2008 році ) на Кубку Африки. Також він взяв участь у чемпіонаті світу 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Челсі" став гравцем "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути