середа, 14 лютого 2007 13:18

Пітер вимагає в Кличка більше грошей за право битись з Маскаєвим

 

Нігерійський боксер Семюел Пітер, 26 років, готовий відмовитися від бою з Олегом Маскаєвим, якщо росіянин і українець Віталій Кличко, які намагаються організувати поєдинок один з одним, збільшать суму його відступних.

Пітеру було запропоновано 2,5 мільйона доларів, але його промоутер Діно Дува вважає цю суму недостатньою.

- Це бізнес, ніколи не можна говорити ніколи. Семюел зосереджений на тому, щоб вийти на чемпіонський бій і виграти титул. Ми розглядаємо всі варіанти, але пропозиція про відмову від бою повинна бути дуже вигідною. Крім того, повинні бути обговорені жорсткі терміни того, коли відбудеться поєдинок Маскаєв - Клічко і коли Сем зустрінеться з його переможцем, - сказав Дува.

Олег Маскаєв є чемпіоном світу WBC у надважкій вазі. При цьому Пітер має право на бій з росіянином як обов"язковий претендент, а Віталій Кличко - як почесний чемпіон.

Це звання українець отримав в кінці 2005 року, коли пішов з боксу через травму коліна. Рішення повернутися у великий спорт старший з братів Кличко прийняв близько двох тижнів тому.

При цьому керівництво WBC до цих пір не зайняло певну позицію, надавши трем сторонам можливість домовитися самостійно. Обговорення питання за участю менеджерів Маскаєва, Кличко і Пітера почалися минулого тижня в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Пітер вимагає в Кличка більше грошей за право битись з Маскаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути