пʼятниця, 09 лютого 2007 10:55

Маскаєв швидше за все проведе бій проти Кличка

  Олег Маскаєв
Олег Маскаєв

Промоутер чемпіона WBC в надважкій вазі Олега Маскаєва Денніс Раппапорт провів переговори з представниками обов"язкового претендента на титул Семюела Пітера і почесного чемпіона WBC в цій вазі Віталія Кличка, повідомляє Газета.ру.

За словами Раппапорта, чотиригодинні переговори не призвели до вирішення розбіжностей щодо кандидатури наступного суперника Маскаєва, проте вони зробили вигідну пропозицію Пітеру, яке припускає відступні боксеру у розмірі 2,5 млн. доларів, щоб дозволити Маскаєву провести в травні захист свого титулу проти Віталія Кличка в Москві; письмові зобов"язання з боку Маскаєва, Кличка і WBC про те, що раніше Пітера ніхто не зустрінеться з переможцем травневого поєдинку; рівне розділення гонорару за бій з переможцем у вересні, яке гарантує Пітеру отримання ще трьох мільйонів доларів.

- Сем Пітер може стати фінансово незалежним на все життя, що залишилося, і жити тільки за рахунок відсотків з цих грошей. Хто може, знаходячись при повному розумі, відкинути 2,5 млн. доларів за те, щоб почекати з обов"язковим захистом один місяць? Вони побоюються того, що Віталій, якщо він переможе, не стане зустрічатися з Пітером. Якщо вони відмовляться, то це рішення стане найневдалішим в історії боксу, - сказав Раппапорт.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв швидше за все проведе бій проти Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути