четвер, 08 лютого 2007 12:03

Маскаєв і Кличко вирішили відкупитися від конкурента

  Семюел Пітер
Семюел Пітер

Представники Олега Маскаєва і Віталія Кличка, які намагаються організувати між цими боксерами бій за звання чемпіона WBC (Всесвітня боксерська рада) у важкій вазі, запропонували обов"язковому претенденту Семюелу Пітеру п"ять мільйонів доларів, щоб він відмовився від своїх прав, повідомляє Лєнта.ру. Переговори з цього питання вже почалися в Нью-Йорку.

Якщо Пітер погодиться не перешкоджати організації поєдинку Маскаєв - Кличко, то йому буде гарантовано право зустрітися з переможцем цього бою у вересні. Крім того, нігерієць отримає три мільйони доларів відразу і ще два - як гонорар за участь в одному з поєдинків перед матчем росіянина і українця.

Передбачається, що бій Маскаєв - Кличко пройде в травні в Москві, а для Пітера по можливості підберуть суперника, з яким у нього не повинно виникнути особливих труднощів. Нігерієць отримав статус обов"язкового претендента WBC 6 січня, коли удруге поспіль переміг по очках американця Джеймса Тоуні.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв і Кличко вирішили відкупитися від конкурента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути