понеділок, 15 липня 2013 00:32

"Після виступу на Об'єднаному турнірі такого результату не очікував" - Блохін

"Після виступу на Об'єднаному турнірі такого результату не очікував" - Блохін
Блохін: "Були на голову вищими, але результат на табло". Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Олег Блохін прокоментував поєдинок стартового туру столичної команди проти "Волині", в якому біло-сині не зуміли обіграти команду з Луцька.

"Звичайно, перша гра чемпіонату завжди нервова. Але ми мали обігравати "Волинь", це навіть не обговорюється, - говорить він. - Свої моменти не використали, а необов'язковий гол пропустили. Я так і не зрозумів, як це сталося. Можливо, хлопці ще не прокинулись, пропустили з роздягальні. Моменти потрібно реалізовувати. То хочемо м'яч у ворота занести, то пас віддати не можемо За рівнем гри були на голову вищими за "Волинь", але результат на табло. Ми саме втратили два очки. Тепер згаяне потрібно надолужувати, мабуть, в поєдинках з лідерами - "Шахтарем", "Дніпром," Металістом ".

"Я не сумнівався, що "Волинь" буде стояти стіною ззаду, а при стандартах будуть підключатися високорослі гравці. Це стиль Кварцяного, він бере в свою команду гренадерів. Його можна привітати, адже команда зуміла вивезти з Києва одне очко. Залишається побажати, щоб і в наступних іграх "Волинь" проявила ті самі якості", - додав він.

Новачки Тремулінас і Беланда, швидше за все, не вийдуть зі стартових секунд у наступному матчі.

"Тремулінас тренується лише два дні. Беланда теж ще не набрав кондицій. У якійсь мірі те ж саме відноситься до Мбокані і Ленса. Повторюся, у нас є різнобій у готовності футболістів", - пояснює ситуацію Олег Блохін.

Ніхто з гравців "Динамо" не вийшов після матчу до журналістів у мікст-зону.

"І в радості, в гіркоті треба відповідати на питання журналістів. Я ж завжди приходжу на прес-конференцію. Прийшов і зараз, хоч коти на душі і скребуть, адже після виступу на Об'єднаному турнірі такого результату я не очікував", - сказав він.

Нагадаємо, "Динамо" і "Волинь" на "Олімпійському" зіграли внічию 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Після виступу на Об'єднаному турнірі такого результату не очікував" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути