неділя, 14 липня 2013 11:50

"Російський чемпіонат чистіший за український, там немає "однокласників"- Ігор Суркіс

"Російський чемпіонат чистіший за український, там немає "однокласників"- Ігор Суркіс
Суркіс: "В нас "команди-однокласники" фінансує одне лице". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що в чемпіонаті Росії боротьба між клубами ведеться чесно, на відміну від української першості.

"У Росії чемпіонат чистіший. Маю на увазі те, що кожен бореться за себе. А у нас є "команди-однокласники", які фінансуються від однієї особи. Наприклад, "Севастополь" та "Іллічівець". "Шахтар" є головним акціонером цих двох клубів, їх господарі є людьми молодших акціонерів. І тому викликають сумніви в однаковій самовіддачі гравців у матчах "Шахтар" - "Іллічівець" або "Іллічівець" - "Динамо", - сказав він.

"Не хочу сказати, що ці зустрічі проходять нечесно. Але якщо в команді грають по шість-сім гравців з донецького клубу, то самовіддача по відношенню до "Динамо" буде куди вищою, ніж до "Шахтаря". А коли йде протистояння рівних команд, то кожне очко на вагу золота", - впевнений Ігор Михайлович.

Він вважає, що гегемонії "Шахтаря" в нинішньому сезоні не буде.

"Це в минулому чемпіонаті підопічні Мірчі Луческу зуміли сильно відірватися. Я сподіваюся, що більше такого не повториться. Але траплялося й навпаки: за Сьоміна ми виграли з відривом у п'ятнадцять очок. У футболі буває всяке", - сказав Суркіс.

Зараз ви читаєте новину «"Російський чемпіонат чистіший за український, там немає "однокласників"- Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути