понеділок, 29 квітня 2013 11:28

"Тонкі натяки Суркіса звучали некоректно" - Ахметов

"Тонкі натяки Суркіса звучали некоректно" - Ахметов
"У "Шахтарі" не зміняться дві фігури - я і Луческу" - Рінат Ахметов ФОТО: shakhtar.com

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов привітав усіх уболівальників команди з черговим чемпіонством і пообіцяв підсилити команду в літнє міжсезоння.

"Знаєте, я 17 років президент, власник клубу. І в моїй історії ще не було жодного простого чемпіонства. Це чемпіонство ми дуже хотіли, ми перемогли, заслужено перемогли. Але найбільше я хочу перемогти в наступному чемпіонаті. Вітаю всіх наших уболівальників, тому що вони були найкращими - ми заслужили це чемпіонство. У нас найвища відвідуваність, це говорить про те, що команду люблять, на команду ходять! Уболівальникам подобається, як грає "Шахтар", подобається стиль", - наводить його слова після чемпіонського матчу з "Металістом" прес-служба клубу.

"Я можу сказати, що в кадровому плані не поміняються дві постаті. Це власник клубу, тобто я, і головний тренер Мірча Луческу. Все інше буде спрямовано на підсилення команди. Ми все зробимо для того, щоб зберегти ключових гравців і зробити ті придбання, які сьогодні, завтра і післязавтра будуть тішити нас гарною грою і красивими результатами", - підкреслив Ахметов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Денисов для мене ніхто" - Ігор Суркіс

"Ми не знаємо, як піде далі, тому що величезні кошти інвестують харківський "Металіст" і "Дніпро". Наш чемпіонат росте, стає більш конкурентним. Мені здається, прекрасна атмосфера була у Дніпропетровську та Харкові. У Києві цього року була прекрасна атмосфера - 66-67 тисяч осіб. В Одесі... У принципі, куди б "Шахтар" не приїжджав, вболівальники ходять. Звичайно, вони підтримують свою команду, але їм цікаво подивитися на свій колектив у протистоянні з "Шахтарем". Тому, мені здається, наш футбол йде вперед, і ми це заслужили", - вважає президент донецького клубу.

Ахметов також звернув увагу на серйозну інтригу в боротьбі за друге місце в турнірній таблиці чемпіонату України, яке дає право виступати в Лізі чемпіонів. Він побажав "Металісту" успіху у цій боротьбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене на столі лежить телеграма з привітанням для "Шахтаря" - Суркіс

Крім того, президент "Шахтаря" заявив, що не згоден з висловлюваннями свого колеги з київського "Динамо" Ігоря Суркіса про стан справ в українському футболі.

"Нехай Ігор Михайлович Суркіс нам відправить вітальну телеграму. Його тонкі натяки звучали некоректно. "Шахтар" міг виграти, а міг і програти. Але "Шахтар" завжди грає чесно! Ось це я хочу сказати своїм уболівальникам. Якби "Металіст" переміг, Ігор Михайлович сказав би, що ми спеціально програли, щоб нашкодити "Динамо". Це неправда. Ви бачили, що ми старалися, могли виграти, а могли і програти. І я дуже радий, що ми заслужено сьогодні завоювали золоті медалі чемпіонату України", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я знаю багато речей про український футбол, яких не називаю" - Суркіс

28 квітня "Шахтар" увосьме став чемпіоном України з футболу. Зігравши у 26-му турі національної першості на своєму полі внічию 1:1 з харківським "Металістом", "гірники" вчетверте поспіль стали найсильнішими в Україні.

Після 26 турів "Шахтар" набрав 71 очко і став недосяжним для інших команд. "Металіст" і "Динамо" набрали по 56 очок. В активі "Дніпра" - 49 пунктів.

Зараз ви читаєте новину «"Тонкі натяки Суркіса звучали некоректно" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути