неділя, 10 січня 2010 11:40

Після смерті Роберта Енке "Ганновер" не виграв жодного матчу

Після смерті Роберта Енке "Ганновер" не виграв жодного матчу

На першій домашній весняній грі бундесліги проти "Герти" під дахом стадіону "Ганновера" не висітиме футболка Роберта Енке.

"Ми думали, коли її вішали, що це допоможе команді, але, очевидно, цього не відбулося", - прокоментував рішення спортивний директор клубу Йорг Шмадке.

Енці покінчив життя самогубством в листопаді минулого року. Після цього "Ганновер" не виграв жодного матчу: чотири поразки і одна нічия в п"яти завершальних турах, що привело до 14 місця в турнірній таблиці.

На останніх трьох домашніх поєдинках під козирком західної трибуни висіло велике полотнище із зображенням светра Енці розміром 6,5 на 6,5 метра, але команда так і не змогла перемогти.

У передсмертній записці, за інформацією німецьких ЗМІ, Енке вибачився перед сім"єю і лікарями. У Роберта залишилися дружина Тереза і 8-місячна (на момент його смерті) прийомна дочка Лейла, яку вони прийняли в сім"ю в травні 2009 року. Їх рідна дочка, Лара, померла у вересні 2006 року у віці 2-х років через вроджену ваду серця.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Після смерті Роберта Енке "Ганновер" не виграв жодного матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути