четвер, 17 грудня 2009 16:57

Після "нового Пеле" "Шахтар" захотів "нового Рональдіньйо"

Після "нового Пеле" "Шахтар" захотів "нового Рональдіньйо"

Бразильський клуб "Греміо" отримав пропозицію від донецького "Шахтаря" щодо переходу центрального півзахисника Дугласа Кошти, якого вже охрестили "новим Рональдіньйо".

За інформацією бразильських ЗМІ, "Шахтар" запропонував за Дугласа 6 мільйонів євро. "Греміо" готовий вести діалог щодо продажу своєї зірки, але за 7 мільйонів євро плюс 20 відсотків економічних прав на гравця (на випадок його майбутнього перепродажу).

Менеджер футболіста також підтвердив, що ФК "Греміо" отримав пропозицію від українців. "Чесно кажучи, я не знаю, яку саме суму запропонував "Шахтар", але президент клубу каже, що вона не дуже висока. Думаю, цифри можуть збільшитися найближчим часом – адже перша пропозиція зазвичай занижена. А економічні можливості у "Шахтаря" є. Так що все залежить від ступеня інтересу до футболіста, - сказав менеджер Дугласа Кошти.

Окрім "Шахтаря", "Греміо" отримав наступні пропозиції щодо Кошти: 5 мільйонів від "Вільярреала", 6 мільйонів від "Лілля" і "Тигреса" – і це все за 80% прав на футболіста. Всі ці пропозиції були відхилені.

Дуглас Кошта де Соуза. 19 років. Зріст - 172 см. Амплуа - центральний півзахисник. Зіграв 15 матчів за молодіжну збірну Бразилії, забив 4 голи.

terrikon, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Після "нового Пеле" "Шахтар" захотів "нового Рональдіньйо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути