неділя, 15 серпня 2010 18:50

Після Капелло збірну Англії очолить англієць

Після Капелло збірну Англії очолить англієць

Збірну Англії з футболу після Фабіо Капелло очолить англійський тренер. Про це в інтерв'ю "Бі-Бі-Сі" заявив один з керівників Футбольної асоціації Англії Адріан Бевінгтон (Adrian Bevington). Він підкреслив, що Капелло залишиться на чолі команди до закінчення терміну свого контракту.

Італієць Капелло став головним тренером англійської збірної в 2008 році, після того як його попередник Стів Макларен провалив відбірковий цикл до чемпіонату Європи. До Макларена зі збірною працював швед Свен-Йоран Ерікссон - перший іноземець на чолі національної команди Англії.

Контракт з Капелло укладено до 2012 року. Він був підписаний перед початком чемпіонату світу в ПАР. Незважаючи на невдалий виступ збірної Англії на цьому турнірі (англійці непереконливо виглядали на груповому етапі і вилетіли в 1 / 8 фіналу, програвши німцям з рахунком 1:4), Асоціація футболу Англії вирішила не розривати контракт з італійцем достроково.

Крім невдачі на світовій першості, Капелло пред'являють в Англії цілий ряд інших претензій. 11 серпня його збірна провела важкий товариський матч з Угорщиною: англійці досягли скромної перемоги з рахунком 2:1, програючи по ходу матчу.

Крім того, Капелло звинувачують у поганому ставлення до колишнього капітана національної команди Девіда Бекхема: навіть не поговоривши з футболістом, тренер оголосив журналістам, що більше не буде викликати його до збірної.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Після Капелло збірну Англії очолить англієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути