неділя, 15 серпня 2010 16:49

"Кожного разу я маю подумати 10 разів, перш ніж відкрити рот" - Капелло

"Кожного разу я маю подумати 10 разів, перш ніж відкрити рот" - Капелло

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло зізнався, що вже побоюється преси, зокрема, щодо його оголошення про відхід зі збірної Девіда Бекхема.

"Кожного разу, коли я кажу, я повинен подумати десять разів, перш ніж відкрити рот. Тому що преса щоразу шукає щось неправильне в моїх словах. Мене запитують про Бекхема, що мені відповісти? Я сказав, що думав, насправді. У стосунках між мною і Бекхемом немає жодних проблем".

Тренер також спростував припущення про те, що іронічні оплески Вейна Руні у товариському матчі з командою Угорщини означають, що він втомився від збірної.

"Абсолютно ні, тому що він гарний хлопець, - сказав Капелло. - Я розмовляв з ним і проблем немає. Він в порядку, навіть у повному. Він хороша людина і хоче залишитися в збірній. Перед грою ми домовилися, що він зіграє 65 хвилин. Фергюсон був теж у курсі.

Реакція вболівальників теж нормальна. Вони завжди хочуть бачити Руні в його найкращій формі, кращу команду і все найкраще. Але це неможливо. Коли у тебе спад у грі, потрібно почекати. Деяким гравцям потрібно більше матчів, щоб повернутися на свій рівень", - цитує Капелло Goal.com.

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Кожного разу я маю подумати 10 разів, перш ніж відкрити рот" - Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути