Ексклюзиви
неділя, 17 березня 2019 22:03

Після "Челсі" "Динамо" мінімально обіграло "Олімпік"

Після "Челсі" "Динамо" мінімально обіграло "Олімпік"
Назарій Русин не грав у четвер проти Челсі

Київське "Динамо" провело першу гру після розгрому, який влаштував киянам лондонський "Челсі". Динамівці з боями переграли "Олімпік" – 2:1. За підопічних Хацкевича відзначилися Циганков і Русин. У донеччан з пенальті м'яч забив Гай.

Ніяких кардинальних змін у грі "Динамо" помітно не було. Навіть склад вийшов майже той самий, що у Лізі Європи. У першій половині гри домінував "Олімпік". Формальні господарі поля створили більше моментів, але пішли з поля на перерву, поступаючись у рахунку. Після обміну забитими з пенальті м'ячами, "Олімпік" не вгледів Назарія Русина, який забив після красивої контратаки.

У другій половині матчу краще грало "Динамо". Кияни не дали створити біля своїх воріт бодай жодного моменту. Однак і самі відзначитися не зуміли.

Очевидно що нинішніх швидкостей "Динамо" вистачає на суперників класу "Олімпіка". У серйозних матчах підопічні Хацкевича губляться. Так було в протистоянні з "Аяксом" і "Челсі". Погано лише що такий стан речей нині повністю задовольняє президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

Навряд чи ми побачимо в основному складі збірної у матчі проти збірної Португалії бодай жодного динамівця. Фізична форма й ігровий тонус гравців київського "Динамо"залишає бажати кращого.

Голи:
0:1 - 13, пенальті Циганков, 1:1 - 27, пенальті Гай, 1:2 - 39 Русин.
Олімпік - Халімі, Цимбалюк, Снурніцин, Гришко, Політило, Ксьонз, Кольцов (Кравчук, 63), Гай, Пасіч (Шиндер, 81), Діейе, Балашов (Дегтярьов, 62).
Динамо - Бойко, Кендзьора, Кадар, Бурда, Сідклей, Гармаш (Шапаренко, 67), Буяльський, Циганкова, Шепелев, Миколенко, Русин (Вербич, 86).
попередження:
Русин (28), Бурда

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" мінімально переміг "Зорю"

У чемпіонаті України настає двотижнева пауза, викликана матчами збірних

Зараз ви читаєте новину «Після "Челсі" "Динамо" мінімально обіграло "Олімпік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути