пʼятниця, 30 січня 2009 19:01

Переможець "Тур де Франс" пересів на Формулу-1

Переможець "Тур де Франс" пересів на Формулу-1
Минулого вівторка Карлос Састре - іспанський велогонщик, торішній переможець багатоденної велогонки "Тур де Франс", запросив Фернандо Алонсо взяти участь в тренувальному заїзді з його командою Cervélo, повідомляє видання "fcr-bg.com". А в четвер на трасі Алгарве вже Фернандо Алонсо змусив іспанського велогонщика сісти за кермо нової машини команди "Рено".

"Для таких людей як я, які люблять двигуни, це - справжня мрія", - заявив Карлос Састре сайту "F1fanatic.co.uk". "Я вдячний Фернандо, який розповів мені усі тонкощі керування болідом і дозволив мені самому сісти за кермо".

"Я не знаю, як їм вдається так рідко потрапляти в аварії, ганяючи на такій великій швидкості", - додав Ініго Куєста - один із численних членів команди Cervélo, який також спробував свої сили за кермом R29.

Що стосується Фернандо Алонсо, то він залишився дуже задоволений тим, що зміг запросити своїх друзів за куліси королівської категорії гонок.

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Тур де Франс" пересів на Формулу-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути