пʼятниця, 24 серпня 2007 11:36

Переможці національних кубків гратимуть в Лізі чемпіонів

Згідно нових пропозицій УЄФА, переможці національних кубків отримають право участі в Лізі чемпіонів, повідомляє championat.ru.

Фундаментальне нововведення в європейському футболі буде розглянуто компетентними органами наступного тижня. Пропозиція президента УЄФА Мішеля Платіні направлена на реанімацію національних кубків - змагання, яке останніми роками має статус "необов"язкового". Часто команди спеціально грають слабкими складами, щоб скоріше вилетіти з турніру й зосередитися на важливіших завданнях.

Зайнявши головний пост в європейській футбольній асоціації, Платіні запропонував зменшити максимальне число клубів в Лізі чемпіонів від однієї країни з чотирьох до трьох, чому спробували перешкодити провідні європейські футбольні держави. Тому як компромісний варіант було запропоновано заявляти четвертою командою переможця кубка, що зацікавило європейську футбольну громадськість.

Зараз ви читаєте новину «Переможці національних кубків гратимуть в Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути