пʼятниця, 04 грудня 2009 11:54

Перед Словенією гравці збірної Росії випивали і курили кальян (ВІДЕО)

Перед Словенією гравці збірної Росії випивали і курили кальян (ВІДЕО)

У телепередачі "Людина і закон", що вийшла на Першому каналі 3 грудня 2009 року, показали сюжет, присвячений збірній Росії з футболу. У сюжеті показані анонімні працівники неназваного московського ресторану на вулиці Тверській, за свідченням яких перед першим стиковим матчем проти Словенії футболісти випивали і курили кальян.

Імена футболістів, що порушували спортивний режим, в передачі не називалися. Скільки гравців відвідали ресторан перед матчем із Словенією, також не уточнювалося.

Журналісти програми "Людина і закон" також поговорили з працівником готелю "Маріотт", в якому футболісти збірної Росії зупиняються перед матчами. За його словами, гравці регулярно порушують спортивний режим.

Працівник готелю сказав, що перед відбірним матчем чемпіонату світу 2010 року з Німеччиною форвард Павло Погребняк три дні відзначав в готелі свій день народження. Відзначимо, що матч з Німеччиною відбувся 10 жовтня 2009 року, а день народження Погребняка - 8 листопада.

За словами співробітника "Маріотт", багато футболістів "періодично" замовляли в готелі випивку, зокрема за день перед іграми. З гравців, які не випивали, працівник готелю назвав воротаря Ігоря Акінфєєва і півзахисника Дініяра Білялетдінова.

Співробітник готелю також розповів, що одного разу футболісти збірної виїхали на матч, забувши одного з гравців у номері. За словами працівника готелю, цей футболіст всю ніч "пробивав одинадцятиметрові" і "грав у літрбол".

Перший стиковою матч за вихід на ЧС-2010 проти Словенії відбувся 14 листопада. У Москві на стадіоні "Лужники" збірна Росії виграла з рахунком 2:1. У матчі-відповіді 18 листопада в Маріборі Словенія перемогла з рахунком 1:0 і вийшла на першість планети, залишивши Росію за бортом ЧС-2010.

Після матчів із Словенією в деяких російських ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що перед іграми ряд футболістів порушив спортивний режим. Капітан збірної Росії Андрій Аршавін відкинув підозри в порушенні режиму, назвавши їх "відгомонами радянського менталітету". За словами Аршавіна, в збірній Росії ніхто не випиває перед іграми.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Перед Словенією гравці збірної Росії випивали і курили кальян (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути