субота, 14 листопада 2009 21:02

В матчі з Росією словенці врятували інтригу (ВІДЕО)

В матчі з Росією словенці врятували інтригу (ВІДЕО)

Збірна Росії здобула перемогу над командою Словенії в першому стиковому матчі відбірного циклу до чемпіонату світу з футболу 2010 року. Зустріч завершилася з рахунком 2:1. У складі російської збірної обидва голи забив Дініяр Білялетдінов. Наприкінці матчу Нейц Печник відіграв один м"яч.

На початку матчу, що проходив в "Лужниках", словенська команда мала невелику перевагу, проте до середини першого тайму російська збірна перехопила ініціативу, і на 41-ій хвилині Білялетдінов, обігравши захисника в штрафному майданчику словенців, відкрив рахунок. На 51-ій хвилині російський півзахисник після помилки гравців словенської оборони провів другий м"яч.

Збірна Словенії забила свій гол за дві хвилини до закінчення основного часу. Нейц Печник, який вийшов на заміну, добив м"яч в сітку після того, як Ігор Акінфєєв у стрибку вібив удар одного зі словенських футболістів. Наприкінці матчу словенці могли зрівняти рахунок: вже в доданий арбітром час Акінфєєв перевів м"яч на кутовій після удару впритул.

Стиковий матч-відповідь відбудеться 18 листопада в Маріборі. Враховуючи гол на чужому полі, збірній Словенії для виходу у фінальну частину ЧС-2010 досить виграти з рахунком 1:0.

ЧС-2010. Кваліфікація

Європа

Росія - Словенія - 2:1 (1:0, 1:1)

Голи: 1:0 - Білялетдінов (40), 2:0 - Білялетдінов (51), 2:1 - Печник (88).

РОСІЯ: Акінфєєв, Анюков, В. Березуцький, Ігнашевіч, Жирков, Дєнісов, Зирянов, Сємак (В. Бистров, 60), Білялетдінов, Аршавін, Павлюченко (Сичьов, 79).

СЛОВЕНІЯ: Хандановіч, Бречко, Шулер, Цесар, Йокич, Радосавлевіч, Корен, Бірса (Стеванович, 77), Дедіч (Любіянкич, 67), Новаковіч.

Попередження: Аршавін (45+1), Сичьов (82).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «В матчі з Росією словенці врятували інтригу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути