неділя, 25 вересня 2011 01:32

"Пенальті не було ні в одні, ні в інші ворота" - Луческу

"Пенальті не було ні в одні, ні в інші ворота" - Луческу

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що і його команда, і "Динамо" продемонстрували гру високої якості, і рахунок цілком відповідає подіям на полі.

"Матч не видовищний, але дуже цікавий. Думаю, що для всіх, а особливо для шанувальників футболу, які крім дриблінгу, хороших передач і завершальних ударів, могли побачити сьогодні хорошу організацію гри. У цьому плані обидві команди показали приклад. І "Динамо", і "Шахтар", демонструючи добре організовану оборону, намагалася нівелювати сильні якості свого суперника", - зазначив наставник.

Однією з причин тиску "Динамо" на ворота Рибки стала гра Дмитра Чигринського.

"У першому таймі" Динамо "виглядало трохи краще, мало моменти для того, щоб забити м'ячі. Більшою мірою динамівці скористалися тим, що не зовсім відновився Чигринський. Все-таки ті шість місяців, протягом яких він перебував без ігрової практики, не пройшли марно. Але в другому таймі він вже зіграв краще", - сказав Луческу.

У складі обох команд був відсутній ряд провідних футболістів.

"Ясно, що сьогодні відсутні ключові гравці - Фернандіньо у нас, і Мілевський – у "Динамо". Що стосується Жадсона, то я прийняв рішення не використовувати його в цьому матчі, щоб дати можливість готуватися до майбутнього поєдинку Ліги чемпіонів з АПОЕЛем. Тому що в грі з таким жорстким виконавцем як Вукоєвич він міг отримати травму".

У арбітра не було підстав призначати пенальті ні в одні, ні в інші ворота, вважає тренер.

"Рахунок відповідає тому, що було на футбольному полі. Хоча, напевно, "Динамо" все-таки мало побільше моментів. Але в цілому гра була рівна. Думаю, що і до суддівства не може бути ніяких претензій як з боку "Шахтаря", так і з боку "Динамо". Зокрема, вважаю, що пенальті не було ні в одні, ні в інші ворота", - резюмував Луческу.

Нагадаємо, центральний матч 11 туру, в якому "Динамо" приймало донецький "Шахтар", завершився нульовою нічиєю.

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті не було ні в одні, ні в інші ворота" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути