пʼятниця, 23 вересня 2011 16:11

До "Шахтаря" готуються усі, крім Мілевського "- Сьомін

До "Шахтаря" готуються усі, крім Мілевського "- Сьомін

Київське "Динамо" після кубкової гри з "Кременем" зібралося в повному складі, щоб розпочати безпосередню підготовку до центрального матчу 11-го туру чемпіонату України проти донецького "Шахтаря".

За словами головного тренера команди Юрія Сьоміна, серйозних кадрових проблем напередодні цього матчу в команди немає. Крім Артема Мілевського, який пропустить гру з гірниками через перебір жовтих карток, всі інші гравці в строю і рвуться в бій.

"Так, всі інші готуються до матчу. Це стосується і Олега Гусєва з Тарасом Михаликом, які відновилися після травм", - передає слова Сьоміна Чемпіонат.com.

Раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що не хотів би, щоб гра проти "Динамо" починалася з пенальті у ворота донецької команди.

Гра відбудеться в Києві в суботу, 24 вересня, на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського". Цей матч, як і поєдинок "Дніпро" – "Металіст" на відміну від інших ігор 11-го туру УПЛ будуть показувати тільки в Україні.

Зараз ви читаєте новину «До "Шахтаря" готуються усі, крім Мілевського "- Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути