Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2010 14:20

Пакьяо має намір надолужити прогалини в освіті

Пакьяо має намір надолужити прогалини в освіті

Кращий боксер світу незалежно від вагової категорії (за версією авторитетного видання Ring Magazine) філіппінець Менні Пакьяо, який отримав 10 днів тому перемогу на загальних парламентських виборах, що пройшли в цій країні, має намір відправитися на навчання, повідомляє Philippine Daily Inquirer.

31-річний спортсмен, який став депутатом філіппінського Конгресу від своєї рідної південній провінції Сарангані, заявив про намір пройти короткий освітній курс у престижному Університеті Філіппін і заповнити недоліки систематичної освіти, перш ніж він приступить до виконання нових для себе обов'язків 30 червня.

"Я буду вчитися один тиждень, щоб зрозуміти протокол Конгресу. Я вступлю до Коледжу громадської адміністрації та управління", - сказав він.

Будучи підлітком, Пакьяо через бідність своєї сім'ї не зміг одержати повну середню освіту, хоча і склав іспити екстерном у 2007 році, вже ставши кумиром десятків мільйонів філіппінців.

"Лише лідер, який походить з бідної сім'ї, може відчувати і розуміти становище бідняків", - говорив Пакьяо в ході передвиборної кампанії.

Нагадаємо, що на професійному рингу філіппінець провів 56 боїв, з них виграв 51. На даний момент Пакьяо є чемпіоном світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Свою останню захист титулу провів у березні цього року проти ганійця Джошуа Клотті. Бій Пакьяо виграв за очками одноголосним рішенням суддів.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Пакьяо має намір надолужити прогалини в освіті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути