Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2007 17:47

Основний склад "Ліверпуля" оштрафований за п"янку

  Гравці "Ліверпуля" під час матчу
Гравці "Ліверпуля" під час матчу

Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Рафаель Бенітес ухвалив рішення накласти штрафи на п"ятнадцять гравців своєї команди, повідомляє Лєнта.ру.

Іспанський фахівець покарав футболістів, які під час тренувального збору в Португалії не повернулися вчасно в готель, де зупинилася англійська команда.

Наставник мерсісайдців повідомив, що за винятком захисника Джеймі Каррагера, який був відпущений додому з причин особистого характеру, інші 22 футболісти вирішили відзначити в барі закінчення зборів, після чого були вже не в змозі повернутися в готель. Бенітес відмовився назвати імена порушників.

Одним з них став польський воротар Єжи Дудек, який сам зізнався в порушенні режиму на своєму офіційному сайті.
- Так, ми запізнилися в готель, але не робили нічого з того, що приписує нам преса - не били поліцейських і не потрапляли до ділянки в наручниках. Ми порушили режим, порушники, у тому числі і я, були покарані. Думаю, ми отримали хороший урок і надалі така поведінка не повториться, - відзначив поляк.

Також за підсумками португальського збору на двотижневу зарплату оштрафований нападаючий Крейг Белламі, який ударив ключкою для гольфу півзахисника Йона-Арне Ріїсе.


Зараз ви читаєте новину «Основний склад "Ліверпуля" оштрафований за п"янку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути