пʼятниця, 11 жовтня 2013 12:56

Онуки Пеле судитимуться з дідом - ЗМІ

Онуки Пеле судитимуться з дідом - ЗМІ
Пеле "забив" на онуків? Фото: sport-xl.net

Онуки легендарного бразильського футболіста Пеле подали до суду на свого діда, вимагаючи компенсувати витрати на виховання.

За даними газети Diario de Sao Paulo, позивачами виступили два хлопчики у віці 13 і 15 років - сини дочки "короля футболу" Сандри Регіни, яка померла в 2006 році від раку грудей.

Згідно з позовом, підлітки Октавіо і Габріель вимагають заплатити кожному з них по 13,5 тисячі реалів (6 тисяч доларів) як компенсацію за витрати на медичну страховку і освіту. За словами адвоката дітей Клаудіо Форсселя, Пеле відмовляється від особистої зустрічі з онуками і останній раз бачив їх у 2011 році. Напередодні остаточного рішення, яке має бути винесене у листопаді, суддя постановив виплатити дітям по 1,6 тисячі реалів (760 доларів).

Сандра Регіна народилася в результаті позашлюбного зв'язку Пеле. Він визнав її своєю дитиною тільки після тривалої судової тяганини та проведення біологічної експертизи. Знаменитий футболіст неохоче спілкувався з позашлюбною дитиною. Це знайшло відображення в книзі Сандри Регіни "Дочка, яку король не хотів".

Едсону Арантісу ду Насименту, більше відомому як Пеле, 21 жовтня виповниться 73 роки. Він є триразовим чемпіоном світу. У другій половині 1990-х років Пеле виконував обов'язки міністра у справах молод , туризму і спорту Бразилії. Відомий він також як кіноактор, телекоментатор, бізнесмен, автор і виконавець власних пісень.

Зараз ви читаєте новину «Онуки Пеле судитимуться з дідом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути