середа, 14 серпня 2013 13:35

Моурінью тренує Мессі, Пеле і Марадону у клубі шостої англійської ліги

Футболісти англійського клубу "Фарнборо", який виступає у Південній конференції (шоста за значимістю англійська ліга), змінили свої імена та прізвища, взявши нові імена на честь відомих гравців: Пеле, Дієго Марадони, Зінедіна Зідана та інших. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Змінити імена від футболістів і тренерів вимагала букмекерська компанія Paddy Power в обмін на фінансову допомогу. "Фарнборо" знаходився у важкій ситуації, і Paddy Power фактично врятувала клуб від банкрутства.

Головного тренера "Фарнборо", якого раніше звали Спенсер Дей, тепер став Жозе Моурінью. Один з членів тренерського штабу взяв ім'я Алекс Фергюсон.

До складу "Фарнборо" тепер входять воротар Гордон Бенкс, захисники Лотар Маттеус, Роберто Карлос, Паоло Мальдіні, Алан Хансен, Кафу, Джон Террі і Франц Беккенбауер, півзахисники Пол Гаскойн, Джордж Бест, Зінедін Зідан і Йохан Кройфф, а також форварди Ліонель Мессі , Дієго Марадона, Пеле і Гарі Лінекер.

Головний тренер Моурінью заявив, що тепер його команда набагато перевершує за складом будь-який клуб в історії світового футболу. Моурінью також розповів, що Марадона і Пеле мало не побилися через те, кому з них дістанеться номер "10" (його в підсумку отримав Марадона).

Футбольний клуб "Фарнборо" з 1967 по 2007 роки називався "Фарнборо Таун". У 2007 році клуб збанкрутував і був ліквідований, а замість нього створили команду під новою назвою. У сезоні-2012/13 "Фарнборо" посів 13-е місце у Південній конференції.

Як зазначає видання The Irish Times, зміна імені у Великій Британії коштує 10 фунтів стерлінгів, однак людина, який погодилася на цю процедуру, підписує документ про те, що вона повністю відмовляється від використання в подальшому свого колишнього імені.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью тренує Мессі, Пеле і Марадону у клубі шостої англійської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути