неділя, 28 липня 2013 13:03

"Олімпійський" прикрасили футболістами "Динамо"
15

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

НСК "Олімпійський" прикрасили величезними фотографіями гравців київського "Динамо".

На скляному фасаді арени з'явилися Денис Гармаш, Мігель Велозу, Огнен Вукоєвич, Лукман Аруна, Євген Хачеріді, Домагой Віда, Браун Ідейє, Даніло Сілва, Андрій Ярмоленко (вхід з боку станції метро "Олімпійська") та Олег Гусєв, Максим Коваль, Олександр Шовковський (голкіпери разом на одному знімку), Дьємерсі Мбокані, Джермейн Ленс, Юнес Беланда, Бенуа Тремулінас (новачки також разом, вхід з боку станції метро "Палац Спорту").

Всі гравці зображені у нових комплектах форми — домашній та виїзній. Фотографії взяли із зіграних киянами матчів.

"Мама, смотри", - хлопчик у формі збірної України пальцем показує на плакати. Просить сфотографувати його на фоні. Кілька перехожих зупиняються і фотографують "Олімпійський" на мобільні.

"Ходила на перший матч "Динамо" в сезоні (кияни зіграли внічию з "Волинню" — 1:1), - розповідає киянка Ірина. - Це був мій перший похід на "Олімпійський". Арена дуже сподобалась, але виглядала трохи бездушною. А ці фотографії її прикрасили, зробили "веселішою". Якщо буде гарна погода, піду в неділю на гру із "Севастополем".

Додамо, що сьогодні команда Олега Блохіна зіграє матч третього туру прем'єр-ліги України. Матч "Динамо" — "Севастополь" розпочнеться о 19:30. Також сьогодні на "Олімпійського" мають офіційно презентувати чергового новачка клубу австрійського захисника Александара Драговича.

Нагадаємо, під час Євро-2012 "Олімпійський" також був прикрашений фотографіями. Тоді фасад арени завішали зображеннями розфарбованих фанатів та футболістів у формі учасників турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Олімпійський" прикрасили футболістами "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути