Ексклюзиви
субота, 04 вересня 2010 11:18

Олена Бондаренко програла Ск"явоне у третьому раунді US Open

Олена Бондаренко програла Ск"явоне у третьому раунді US Open

Третє коло нинішнього Відкритого чемпіонату США стало останнім для українки Олени Бондаренко. У завзятому двобої вона поступилася італійській тенісистці Франчесці Ск"явоне, посіяній на турнірі під шостим номером, з рахунком 1:6 5:7.

Перша партія, незважаючи на всі зусилля Олени, проходила під диктовку італійки: вона повела 5:0, після чого українці все-таки вдалося "розмочити" рахунок, але сет був програний 1:6.

У другому сеті Бондаренко за рахунок швидкісної ризикованої гри зуміла створити проблеми Ск"явоне, яка почала частіше помилятися, і нерідко не могла дістати різкі м"ячі Олени. Українка повела 4:1, але не зуміла втримати переваги, і при 5:5 чемпіонка Ролан Гаррос робить брейк, а потім подає на матч - 7:5.

Тим не менше, враховуючи, що в минулому році Олена дісталася в США тільки до другого кола, її нинішній виступ можна вважати успішним. На її рахунку в цьому році - четверте коло Шолома в Австралії і виходи в третій раунд на трьох інших турнірах вищої категорії. Це дозволить не тільки утримати завойовані позиції на найближчі тижні, а й трошки піднятися в рейтингу.

Сестри Бондаренко завершили свої виступи також в парному розряді. У матчі другого раунду українки поступилися американсько-російській парі Хубер / Петрова, посіяній під другим номером: 3-6 2-6.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко програла Ск"явоне у третьому раунді US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути