пʼятниця, 03 вересня 2010 09:25

Стаховський у парі вийшов у третє коло US Open

Стаховський у парі вийшов у третє коло US Open

Олена і Катерина Бондаренко з перемоги почали парний турнір на Відкритому чемпіонаті США. У матчі першого кола вони розгромили французько-бельгійську команду Аравана Резаї і Яніни Вікмайер з рахунком 6-4 6-1.

Матч розпочався з втрати подачі Олени, але сестри тут же виправили становище, і повели 4-2. Суперниці зуміли зрівняти рахунок - 4-4, але на цьому їхні успіхи закінчилися - українки повністю домінували, взявши підряд сім геймів, і довели матч до перемоги.

У другому колі сестер очікує серйозніше випробування в особі російсько-американського дуету Хубер / Петрова, посіяного під другим номером.

Українсько-російська пара Стаховський / Южний вийшла до третього раунду Відкритого чемпіонату США. У матчі другого кола вони пройшли непростих суперників - чеха Мартіна Дамма та словака Філіпа Полашека - 6-4 1-6 7-6 (1).

У першому сеті йшла рівна гра до рахунку 4-4, після чого Сергію з Михайлом вдався брейк - 6-4.

У другій партії гра не пішла, а дві програні подачі призвели до рахунку 1-6.

У вирішальному сеті у Стаховського та Южного було безліч шансів на брейк - двічі на подачі суперників було 0-40, проте повести в рахунку так і не вдалося, досвідчені Дамм з Полашеком кожного разу відігравалися. Був і один брейк-пойнт на подачі Стаховського, який наша пара успішно відіграла.

На тай-брейку вперед відразу пішли Южний і Стаховський. Особливо вдало відіграв Южний, який дуже гостро приймав і безпомилково подавав, надійно діяв і Стаховський, в результаті вони перемогли 7-6 (1) і вийшли у третє коло турніру.

Їх майбутні суперники визначаться у зустрічі Маркс / Зеленай і Аспелін / Хенлі.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Стаховський у парі вийшов у третє коло US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути