Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2010 10:03

Олена Бондаренко перемогла Уден у другому раунді US Open

Олена Бондаренко перемогла Уден у другому раунді US Open

На відкритому чемпіонаті США з тенісу чергову перемогу здобула українка Олена Бондаренко. У матчі другого кола, який проводився на арені імені Луї Армстронга, вона обіграла американку Мелані Уден з рахунком 6-2 7-5.

Матч проходив за майже повних трибунах, які несамовито підтримували Уден. Однак це був не її день - кількість помилок перевищувала всі межі, допустимі для турніру такого рівня. Олену відразу ж зробила брейк і взяла свою подачу, повела 2-0, але через власні помилки дозволила американці зрівняти рахунок - 2-2.

Після цього перевага українки стала повною, Уден продовжувала помилятися, Олена намагалася просто тримати м"яч у грі, в результаті перший сет виграла Бондаренко - 6-2.

У другому сеті гра стала прискорюватися, тенісистки обмінювалися брейками, але при 5:5 швидка гра Олени і серія помилок Уден призвела до 0:40 і брейку, після чого українка акуратно подала на матч "під нуль" - 7-5.

У третьому колі на Олену чекає зустріч з шостою сіяною, діючою чемпіонкою Ролан Гаррос, італійкою Франческою Ск"явоне, яка в матчі другого кола обіграла свою землячку Марію-Єлену Камерін з рахунком 6-2 6-1.

Олександр Долгополов завершив свої виступи на турнірі. У стартовому матчі змагань у парному розряді українсько-німецька пара Долгополов / Фау поступилася лідерам посіву братам Брайанам зі США: 3-6 2-6.

Ольга Савчук повторила долю Долгополова. У першому раунді українсько-російська пара Савчук / Родіонова поступилася російсько-білоруському дуету Кудрявцева / Кустова: 7-5 4-6 3-6.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко перемогла Уден у другому раунді US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути