вівторок, 31 серпня 2010 08:57

US Open. Олена Бондаренко вирвала путівку в другий раунд

US Open. Олена Бондаренко вирвала путівку в другий раунд

Українська тенісистка Олена Бондаренко (на фото) успішно подолала стартовий бар"єр на Відкритому чемпіонаті США. У матчі першого раунду киянка, посіяна на турнірі під 29 номером, у наполегливому матчі здолала російську тенісистку Віру Душевіну - 6:0, 5:7, 6:4. У третій партії українка поступалася 2:4, але їй вдалося виграти чотири гейми поспіль і здобути загальну перемогу. Нагадаємо, що в першому раунді "Ролан Гаррос" Бондаренко-старша також у трьох сетах обіграла Душевіну.

У той же час український десант зазнав перших втрат на турнірі. Дончанка Ольга Савчук завершила свої виступи в одиночному розряді. У стартовому матчі наша спортсменка не змогла на рівних протистояти американці Мелані Уден, поступившись у двох сетах - 3:6, 0:6. У наступному раунді на Уден чекає зустріч саме з Оленою Бондаренко.

Із боротьби також вибув та Ілля Марченко. У матчі першого раунду донеччанин поступився торішньому півфіналісту турніру, хорватському тенісисту Марину Чилічу, посіяному під 11-м номером - 5:7, 3:6, 1:6. У першій партії Марченко подавав на сет за рахунку 5:4, але не зміг завершити партію на свою користь.

За матеріалами sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «US Open. Олена Бондаренко вирвала путівку в другий раунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути