субота, 16 червня 2012 16:59

Олег Ляшко у Донецьку вболівав за Україну у футболці "Шахтаря"
8

Фото: ФОТО: Тетяна ЗАРОВНА

15 червня в Донецьку знову засвітилися політики, які останнім часом особливо полюбили місцевий електорат - лідер "Свободи" Олег Тягнибок і народний депутат Олег Ляшко. Останній стверджує, що вже має в Донецьку близько трьох тисяч прихильників своєї "Радикальної" партії.

Обидва політики вболівали за збірну України зі звичайної трибуни і відлетіли до Києва вночі після матчу.

Після закінчення футбольного поєдинку на "Донбас Арені" Тягнибок вирушив на вечерю, а Ляшко вирішив прогулятися по офіційній фан-зоні в донецькому парку імені Щербакова. Нардеп приїхав на таксі в супроводі двох супутників. Ляшко і його товариші були одягнені у футболки ФК "Шахтар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України програла Франції на "Донбас Арені"

Олега Ляшка обшукали так само, як і простих громадян, що входять у фан-зону. Сек'юріті не впізнав народного депутата. Ляшко пив львівське пиво "1715", пригощався насінням, фотографувався і ділився з іншими уболівальниками думкою про програш української команди.

"Я під час матчу зі шведами вболівав за наших у Львівській фан-зоні. У Донецьку теж хотів повболівати у фан-зоні, але в останній момент вирішив все-таки дивитися матч на трибуні. Ми купили один квиток за 700 гривень та два у перекупників - за 1200, а футболки "Шахтаря" купили сьогодні тут - на знак поваги до Донецька. Я вболіваю, звичайно, за збірну, а якщо говорити про українські клубах - за "Динамо" (Київ). Але в Донецьку всі вболівають за "Шахтар", - розповів Олег Ляшко кореспонденту Gazeta.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багато гравців не зрозуміли, що Євро - не чемпіонат України" - Блохін

"Господь сьогодні не допоміг, хоча і на стадіоні підтримка була гідною, - висловився нардеп про результат матчу між українською збірною та збірною Франції, - Але я не втрачаю надії."

Він упевнений, що в столиці результат гри був би тим самим.

"Той, хто вважає донеччан не досить патріотичними, той не знає Донецька," - сказав нардеп і висловив надію побачити українську збірну у чвертьфіналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Обіграємо Англію - вийдемо до чвертьфіналу" - Шевченко

Також Ляшко похвалився своєю популярністю серед місцевих жителів.

"На стадіоні в туалет неможливо було сходити. Тільки зайшов, хтось крикнув: "О, тут Ляшко!" І всі збіглися. Удень пішов пообідати в ресторан "Свиня" - тут же відвідувачі обступили і не відпускали, поки всі не сфотографувалися. Люди підходять, тиснуть руку. Тому що всі депутати по віп-зонах сидять. Як то кажуть - безнадійно далекі від народу, на жаль ... Один я близький. І тим пишаюся, що влада мене не розбестила."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З трибун завжди легко обговорювати" - Тимощук

У фан-зоні поява Олега Ляшка ажіотажу не викликала. З деякими вболівальниками він заговорював сам. А ті, хто впізнавав нардепа, посміхалися і були не проти з ним сфотографуватися.

Зараз ви читаєте новину «Олег Ляшко у Донецьку вболівав за Україну у футболці "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути