вівторок, 11 квітня 2017 10:03

Новим тренером Кравця став легендарний англійський футболіст

Новим тренером Кравця став легендарний англійський футболіст
Тоні Адамс тренуватиме "Гранаду" до кінця сезону

Іспанський футбольний клуб "Ґранада", за який виступає український форвард Артем Кравець, прийняв рішення змінити тренера.

Через незадовільні результати команди у відставку відправили Лукаса Алькараса, а новим тренером призначили 50-річного Тоні Адамса. Минулого тижня він став спортивним директором клубу. Угоду з Адамсом підписали до кінця поточного сезону.

"Ґранада" після 31 туру ла ліги посідає 19 місце у турнірній таблиці. Артем Кравець за 25 ігор в іспанській команді забив п'ять голів і віддав дві гольові передачі.

Адамс завершив ігрову кар'єру 2002 року. Разом з "Арсеналом" він виграв 4 чемпіонства і тричі - Кубок Англії. З 2004 року входить до зали слави англійського футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форвард збірної України зіграв проти "Валенсії"

У складі збірної Англії він ставав бронзовим призером чемпіонату Європи 1996 року. Адамс працював тренером у "Віком Вондерерс", "Портсмуті" і азербайджанській "Габалі".

Нападник збірної України Артем Кравець повідомив, що не бачить свого майбутнього в іспанській "Ґранаді" і влітку залишить ла лігу.

Зараз ви читаєте новину «Новим тренером Кравця став легендарний англійський футболіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути