неділя, 16 травня 2010 12:43

Новий сезон "Сокіл" з "Будівельником" можуть почати в Броварах

Новий сезон "Сокіл" з "Будівельником" можуть почати в Броварах

Базова команда збірної України-"Сокіл", а також клуб-новачок "Будівельник" сезон-2010/11 можуть почати в одній "квартирі"- на арені броварського "Терміналу" (25 км від аеропорту "Бориспіль").

Якщо київський Палац спорту не встигнуть реконструювати до старту III розіграшу

Континентальної хокейної ліги (КХЛ), київський "Будівельник" може почати сезон в сусідніх Броварах, де з 2006 року базується учасник відкритого чемпіонату Білорусії столичний "Сокіл".

Як повідомили hcsokol.kiev.ua російські джерела, днями в Броварах побувала комісія КХЛ, яка проінспектувала "Термінал" і на підставі заповненого протоколу дала "добро" на тимчасове проведення в Київській області матчів КХЛ.

Нагадаємо, що з 2007 по 2009 рік в "Терміналі" проходили зустрічі вищої ліги чемпіонату Росії, а минулим березнем броварська арена з успіхом провела юніорський чемпіонат світу в другому дивізіоні!

Щоб повністю виконати вимоги КХЛ, дирекції "Терміналу" спільно з "Будівельником" належить обладнати спеціальну кімнату для відеосудей. Не виключено, що після чемпіонату світу в Німеччині керівництво Ліги зобов'яже українців встановити ще й спеціальну камеру у воротах.

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «Новий сезон "Сокіл" з "Будівельником" можуть почати в Броварах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути