пʼятниця, 02 квітня 2010 16:46

"Будівельник" і "Сокіл" можуть виступати в КХЛ єдиною командою

"Будівельник" і "Сокіл" можуть виступати в КХЛ єдиною командою

Заступник гендиректора "КХЛ-Маркетинг" Роман Ротенберг заявив, що київські "Будівельник" і "Сокіл" можуть у наступному сезоні в КХЛ виступати єдиною командою.

"По "Будівельнику" ми отримали всі необхідні фінансові документи та гарантії, - говорить Ротенберг. - Єдине питання по них - інфраструктура. А точніше, арена. Зараз ми ведемо листування з клубом і чекаємо плану реконструкції палацу.

У Києві старенький восьмитисячник. Він не гірше ЛПС ЦСКА, але ми б хотіли бачити його в більш сучасному вигляді - з просторими роздягальнями і новою "коробкою".

"Будівельник" запевняє, що з модернізацією проблем не буде. Ми їм лише посприяємо в комплектуванні команди і менеджерського складу, адже клуб створений з нуля.

До речі, не виключений варіант, що вони домовляться з "Соколом" і зроблять спільну команду. З грошима у них все в повному порядку ", - сказав Ротенберг.

За матеріалами Советский спорт, Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" і "Сокіл" можуть виступати в КХЛ єдиною командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути