вівторок, 31 липня 2007 14:59

Новачкові "Челсі" не дали робочу візу

Захисник збірної Бразилії Алекс, який в міжсезонні-2007 повинен перейти з голландського ПСВ в "Челсі", не отримав дозволу на роботу у Великобританії. Футболіст прилетів до Лондона, але співробітники міграційної служби в аеропорту Heathrow повідомили гравця, що він навряд чи отримає робочу візу, повідомляє Лента.Ру з посиланням на The Guardian.

Алекс тут же сів на літак і повернувся до Ріо-де-Жанейро. На офіційному сайті "Челсі" розміщено повідомлення, в якому підкреслюється, що бразилець мав право залишитися у Великобританії і повернувся на батьківщину за власною ініціативою.

Для футболістів складність отримання англійської робочої візи полягає в тому, що вони повинні взяти участь в 75 відсотках офіційних матчів своєї збірної за останні два роки. В даний момент Алекс є основним гравцем бразильської команди і провів всі шість матчів на Кубку Америки 2007 року (Copa America). Проте з 14 останніх ігор збірної він взяв участь лише у восьми.

Представники "Челсі" визнали, що не розраховували отримати для Алексіа робочу візу негайно. Проте керівництво лондонського клубу сподівається, що до початку сезону-2007/08 це питання буде врегульовано.

Першим професійним клубом 25-річного Алекса був бразильський "Сантос". В ході сезону-2004/05 "Челсі" придбав права на футболіста і віддав його в оренду в ПСВ. За час виступів в Голландії захисник виграв три чемпіонати і один Кубок цієї країни.

Зараз ви читаєте новину «Новачкові "Челсі" не дали робочу візу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути