четвер, 28 червня 2018 13:50

Нойєр своїми діями показав повну неповагу і зверхність, він принизив своїх партнерів - Шовковський

Нойєр своїми діями показав повну неповагу і зверхність, він принизив своїх партнерів - Шовковський
Нойєр принизив Німеччину. Фото:Soccernews.ru

Екс-воротар київського "Динамо" та збірної України жорстко розкритикував Мануеля Нойєра. СаШо звинуватив німецького кіпера в неповазі до команди та зверхності.

"Я вважаю Нойєра одним з найкращих воротарів сучасності, але кожен повинен займатися своєю справою. Своїми діями в кінці другого тайму, після пропущеного першого м'яча, він показав своє зверхнє ставлення до своїх партнерів і повну неповагу до суперника.

Невже він думав, що його партнери по команді слабші Нойєра у грі ногами, і тільки він здатний вирішити результат поєдинку, підключившись до атаки і почавши обводити на половині поля суперника? Я повністю згоден з тим, що в подібній ситуації воротар з високими антропометричними даними просто зобов'язаний перебувати в штрафному майданчику суперника, але тільки при виконанні штрафних або кутових ударів. Але ні в якому разі, воротар не повинен діяти подібним чином.

Своїми діями він просто принизив своїх партнерів по команді, поставивши себе вище їх технічної майстерності. Це неприпустимо для гравця такого рівня", – написав Шовковський в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний воротар "Динамо" підтримав Сенцова

НІмеччина принизливо програла Кореї та ганебно покинула Кубок світу. Другий гол залетів у порожні ворота німців, бо Нойєр в цей час десь гуляв.

Зараз ви читаєте новину «Нойєр своїми діями показав повну неповагу і зверхність, він принизив своїх партнерів - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути