середа, 27 червня 2018 20:35

Німці принизливо програли Кореї та відправляються додому: відеоогляд матчу

Німці принизливо програли Кореї та відправляються додому: відеоогляд матчу
НІмці сенсаційно покинули турнір. Фото: Фіфа

Сенсацією завершився матч, який Німеччина за прогнозами більшості мала б з легкістю виграти. Південна Корея переграла Німеччину завдяки двом голам в доданий, до другого тайму, час.

Стало зрозуміло, що в НІмеччини будуть проблеми вже в першому таймі. Коли одна вилазка корейців у контратку завершилась небезпечніше ніж півгодини атак німців перед цим. "Бундестім" грала занадто передбачувано та просто. До такої гри суперники були готові. Так, вони володіли м'ячем 74% ігрового часу, так майже вся гра проходила на половині поля суперника, але що це їм дало у підсумку? НІЧОГО. Маленькі збірні навчились грати проти гігантів світового футболу, навчились грамотно позиційно оборонятись. І результат вийшов більш ніж закономірним.

Відмінно діяв в рамці воріт Чо Х'юн-Ву. Воротар Південної Кореї пару разів відверто врятував свою команду. Але в більшості епізодів, йому просто потрібно було бути надійним голкіпером та вчасно виходити з воріт та фіксувати удари. І він з цим завданням повністю впорався.

Але не варто лише хвалити Корею. Збірна Німеччини на батьківщині буде просто розірвана ЗМІ. За відверто погану гру, відсутнійсть креативних ідей, не виклик Лероя Сане, за відсутність плану Б. "Бундестім" абсолютно нічим не здивувала, а ні вболівальників, а ні Корейців. Вони грали передбачувано та просто, очевидно з думками, "рано чи пізно заб'ємо". Але і не вийшло. В доданий час Корея нарешті забила, хоча мала робити це раніше, але кілька непоганих контратак так і не були доведені до логічного кінця.

Німеччина безславно і справедливо покидає турнір, чинний чемпіон зайняв останнє місце в групі. В 1/8 виходять шведи та мексиканці, які тепер забов'язані поставити пам'ятник "корейцям".

КС-2018. Група F. 3-й тур

Південна Корея – Німеччина – 2:0

Гол: Кім Йон Гвон, 90+4, Сон Хин Мін, 90+6

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведи розгромили Мексику та зайняли перше місце в групі: відеоогляд матчу

Суперники Швеції та Мексики визначаться сьогодні о 21:00. В квартеті E зіграють Сербія - Бразилія та Швейцарія Коста-Ріка. Три команди ще мають непогані шанси на вихід, але не костариканці, в них вже шансів немає. Переможець цієї групи зіграє з Мексикою, а команда, яка посяде друге місце зіграє проти Швеції. Gazeta.ua проведе онлайн трансляції всіх поєдинків.

Зараз ви читаєте новину «Німці принизливо програли Кореї та відправляються додому: відеоогляд матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути