пʼятниця, 07 жовтня 2011 09:58

"Нойштедтер посилив би збірну України" - Воронін

"Нойштедтер посилив би збірну України" - Воронін

Нападаючий збірної України Андрій Воронін дав зрозуміти, що національна команда тільки виграє, якщо її склад поповнить півзахисник менхенгладбахської "Боруссії" Роман Нойштедтер.

Нагадаємо, цей футболіст є вихідцем з України і останнім часом ЗМІ активно мусують тему з його можливим залученням в українську збірну. Не так давно в цьому зв'язку батько хавбека навіть прилітав в Україну, але поки основна проблема полягає в тому, що 23-річний Нойштедтер не має українського громадянства.

"Романа я знав ще маленьким хлопчиком, коли разом з його батьком, Петром, ми разом виступали у "Майнці". Вже тоді в Романа були чітко видні задатки талановитого футболіста, і я зовсім не здивований, що він вже зараз виріс у гравця рівня Бундесліги. Я дуже пильно стежу за його кар'єрою і впевнений, що цей виконавець посилив би збірну України", - цитує Вороніна Kiccker.

Український форвард також переконаний, що мовний бар'єр не стане проблемою для Нойштедтера, який поки що може говорити лише німецькою.

"Не має значення, що Роман поки не може спілкуватися нашою мовою. Я-то знаю німецьку, і тому зможу допомогти йому в цьому питанні на першому етапі".

Сам Воронін не допоможе збірній України у матчах з Болгарією та Естонією через високу температуру. Тренерський штаб національної команди відпустив Андрія додому.

Трансляція матчу збірних України та Болгарії відбудеться 7 жовтня на телеканалі "Інтер" (початок ? о 20.45).

Зараз ви читаєте новину «"Нойштедтер посилив би збірну України" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути