середа, 28 вересня 2011 17:37

Півзахисник "Боруссії" офіційно погодився грати за збірну України

Півзахисник "Боруссії" офіційно погодився грати за збірну України

Роман Нойштедтер, провідний півзахисник менхенгладбахської "Боруссії", яка займає друге місце в Бундеслізі, дав офіційну згоду на виступи за національну збірну України. Залишилася формальність - залагодити юридичні питання, передає Інформаційний центр "Україна 2012".

Про це Нойштедтер повідомив німецькому "Bild".

"Мені телефонував тренер української збірної, - повідомив Роман. - Він запитав, чи готовий я грати за команду країни, де провів дитинство. Я відповів, що із задоволенням скористаюся нагодою, адже для мене це великий крок вперед".

Тепер, за інформацією видання, українці вивчають юридичну сторону справи, адже для виступів за команду Олега Блохіна необхідно мати український паспорт.

Роман Нойштедтер народився 18 лютого 1988 року в Дніпропетровську. Вихованець футбольної школи "Майнца", за який свого часу грав його батько.

У Бундеслізі дебютував 16 серпня 2009 в матчі проти "Герти". Провів два матчі за збірну Німеччини U-20 і один - за U-21.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Боруссії" офіційно погодився грати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути