неділя, 01 грудня 2013 11:32

"Ніхто не має права закривати мені рота, я йду на мітинг" - Шовковський підтримав Євромайдан

Капітан і голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський збирається взяти участь у недільному мітингу в парку ім. Т.Г. Шевченко

"Я не політик! Але я громадянин ! І мій громадянський обов'язок полягає в тому, щоб не залишатися байдужим до того свавілля, що дозволили собі можновладці! Я маю право на свою думку! І ніхто!!! Ніхто не має права закривати мені рот! Я один з народу! А значить, я і є народ! Я йду на мітинг у Парк Шевченка!", - написав Олександр Шовковський на своїй сторінці в Facebook.

 

Нагадаємо, у Києві 30 листопада близько 4 години ранку бійці спецпідрозділу "Беркут" жорстоко розігнали Евромайдан на Майдані Незалежності. Були затримані і доставлені в Шевченківське районне відділення міліції 35 учасників акції. За медичною допомогою звернулися 35 осіб, сім з них були госпіталізовані.

МВС повідомляє про те, що постраждали також 13 міліціонерів.

Президент Віктор Янукович у своєму зверненні засудив силову акцію і зажадав у прокуратури "дати законне тлумачення" подіям на Майдані.

Активісти почали збиратися на Майдані Незалежності 21 листопада. Приводом стало  рішення уряду призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Після розгону Євромайдана акція перемістилася на Михайлівську площу.

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто не має права закривати мені рота, я йду на мітинг" - Шовковський підтримав Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути