Ексклюзиви
середа, 28 січня 2009 11:40

НХЛ. "Баффало" наколотило у ворота суперника 10 шайб

В ніч з 27 на 28 січня відбулися чергові матчі в рамках регулярного чемпіонату НХЛ. "Баффало Сейбрс" розгромив "Едмонтон Ойлерс" з рахунком 10:2. Головною зіркою зустрічі був визнаний нападаючий "Баффало" Дрю Стеффорд, який оформив по ходу цього матчу хет-трик. Першу шайбу у ворота суперника форвард закинув вже через десять секунд після початку першого періоду. В середині третьої двадцятихвилинки Стеффорд реалізував більшість, а вже через півтори хвилини став автором ще одного голу.

Крім того варто відзначити матч між клубами "Міннесота Уайлд" і "Торонто Мейпл Ліфс", який також завершився з крупним рахунком. Хокеїсти "Міннесоти" обіграли канадську команду з рахунком 6:1. Клуб "Анахайм Дакс" також зміг отримати упевнену перемогу над "Фінікс Койотс". Матч завершився з рахунком 7:3 на користь "Дакс".

Російський воротар, Євген Набоков, допоміг своєму клубу "Сан-Хосе Шаркс" обіграти "Колорадо Евеланш". По ходу зустрічі Набоков парирував 31 кидок і зміг зберегти свої ворота "сухими": матч завершився з рахунком 3:0 на користь "Сан-Хосе".

Крупний рахунок був встановлений і в грі між "Тампа Бей Лайтнінг" - "Монреаль Канадієнс". Хокеїстам з Тампи вдалося обіграти своїх канадських суперників з рахунком 5:3.

Також відбулася гра "Вашингтон Кепіталс" - "Бостон Брюїнс", яка завершилася на другій хвилині овертайму перемогою клубу Бостона з рахунком 2:3.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «НХЛ. "Баффало" наколотило у ворота суперника 10 шайб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути