неділя, 18 серпня 2019 08:06

"Неймовірна історія із Зінченком завершилася" – уболівальники "Сіті"

"Неймовірна історія із Зінченком завершилася" – уболівальники "Сіті"
Олександр Зінченко виходив на поле у стартовому складі у всіх чотирьох матчах чемпіонату Англії 2019/20

У матчі другого туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" хоч і володів перевагою, але в підсумку зіграв внічию 2:2 з "Тоттенгемом". Олександр Зінченко вийшов в стартовому складі і провів на полі всі 90 хвилин. Перервалася 23-матчева переможна серія "Манчестер Сіті" в чемпіонаті Англії, в тих матчах, в яких грав Зінченко.

Але для більшості вболівальників "Сіті" серія українця на другому місці, адже суддя скасував, за допомогою VAR, переможний гол у ворота "Тоттенхема" і це розлютило багатьох фанатів "городян". Деякі з них визнають, що суддя мав право скасувати взяття воріт, але інші вважають, що гри рукою не було, а гол був чистим. Про це пише .footboom.com

Oscar: Одна серія (переможна) Зінченко перервалася. Головне, щоб тепер не почалася інша серія - безвиграшна. У матчах за участю Олександра. Жартую, звичайно, але хто знає, як життя складеться. Про першу серію теж довго з посмішкою на обличчі писали.

Damocl: Неймовірна історія Зінченко завершилася. Сумно, але ніщо не вічне. Особливо такі ось серії. Хлопчина з далекої України, ніколи раніше не грав на високому рівні, приходить в "Манчестер Сіті" і завойовує місце в стартовому складі. Попутно стає таким собі символом успіху нашого клубу. Тепер ця прикмета більше не працює. Потрібно шукати новий талісман для нашої команди.


Stead: VAR - дивна штука. Начебто задумка дуже хороша, позитивна. Начебто футбол повинен від цього всього лише вигравати. Але чомусь мені здається, що вплив арбітрів все одно дуже велике. Різні рефері можуть прийняти різні рішення на підставі перегляду одного і того ж епізоду. Іноді навіть видно, що вони не можуть зрозуміти, що саме сталося.

Єдиний серйозний плюс Зінченко - його працездатність. Якщо він розслабиться і буде грати не на 200%, то він стане посереднім гравцемОднозначно, цю систему потрібно покращувати


Bozo: 2 удари і 2 голи - це для кого-то ідеальний футбол. Але для мене це антифутбол. "Тоттенгем" практично не атакував, але відвіз нічию. І адже ми говоримо не про "Брайтон" або "Шеффілд", а саме про "Тоттенгем", який нібито претендує на чемпіонський титул. Цікаво, фанати "шпор" задоволені? Їм подобається дивитися такий футбол?

Father: Емерік Ляпорт і Зінченко - це слабке місце в нашій команді. Вони не встигають грати в той швидкий і технічний футбол, який проповідує Гвардіола. Через них у "Сіті" постійно діри в обороні. Подивіться перший гол "Тоттенхема". Що робив Зінченко, кого він закривав? Це просто як приклад. Йому все ще потрібно багато працювати над захисними навичками. Що стосується Емерік Ляпорт, то тут коментарі зайві.

Ontario: Коли Зінченко жартує на тему зовнішньої схожості з Де Брюйне, то мені стає смішно. Але не тому, що він схожий на Кевіна за межами поля. Просто якщо взяти їх рівень гри, то Зінченко - це навіть не десята частина Де Брюйне. У матчі з "Тоттенхемом" Алекс постійно втрачав позицію і діяв дуже дивно. Не хотілося б думати, що він розслабився після того, як потрапив в основу. Тому що в такому випадку він швидко сяде на лаву запасних, а потім і піде з команди. Єдиний серйозний плюс Зінченко - його працездатність. Якщо він розслабиться і буде грати не на 200%, то він стане посереднім гравцем.

Trevor: Що сталося із Зінченком в кінці матчу? Мені здалося, що у нього серйозна травма. Можливо, він тепер не зможе грати в найближчих поєдинках і потрібно думати про те, хто замінить його на лівому фланзі оборони. Чи готовий Ангеліна грати в стартовому складі? Чесно кажучи, то, як він проявив себе в передсезонному турі, виглядало сумно. Зараз Зінченко - незамінний гравець для "Манчестер Сіті".

Helmet: Перервалася рекордна серія Зінченко. Рано чи пізно це мало статися. Шкода, що це не сталося в якомусь непотрібному матчі в кінці сезону ... Забавно, що така переможна серія належала не Де Брюйне, Агуеро або Фернандіньо, а саме Зінченко. Є в цьому щось іронічне. Футбол дуже цікавий вид спорту. Коли думаєш, що тебе складно здивувати, то з'являється умовний Зінченко і видає таку ось серію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко не допоміг "Вест Хему" здобути першу перемогу в чемпіонаті

Після двох турів чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" має 4 залікові бали.

Зараз ви читаєте новину «"Неймовірна історія із Зінченком завершилася" – уболівальники "Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути