Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2009 08:18

Немотивований "МЮ" програв "Бешикташу" на власному полі

Немотивований "МЮ" програв "Бешикташу" на власному полі

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" програв на своєму полі турецькому "Бешикташу" в п"ятому турі Ліги чемпіонів УЄФА.

Як повідомляється на сайті турніру, зустріч, що відбулася ввечері 25 листопада на стадіоні "Олд Траффорд", завершилася з рахунком 0:1. Єдиний м"яч на 19-ій хвилині забив Родріго Тельо. Перемога "Бешикташа" перервала рекордну серію "МЮ", який не програвав на своєму полі 23 матчі в рамках ЛЧ.

Не дивлячись на поразку, манкуніанці продовжують очолювати групу з 10 очками і вже гарантували собі вихід в наступний етап турніру. Друге і третє місце з сімома очками ділять московські ЦСКА і німецький "Вольфсбург". Раніше в середу зустріч між ними на стадіоні "Лужники" завершилася з рахунком 2:1 на користь армійців. Замикає групу В "Бешикташ" з чотирма очками.

Доля другої путівки в наступний етап турніру з групи В визначиться в останньому турі, 8 грудня, коли ЦСКА зустрінеться на виїзді з "Бешикташем", а "МЮ" - з "Вольфсбургом".

У матчах групи А французький "Бордо" обіграв удома італійський "Ювентус" (2:0) і гарантував собі вихід в наступний етап, а німецька "Баварія" з мінімальною перевагою здолала ізраїльський "Макабі" (1:0).

У групі С мадридський "Реал" узяв верх над швейцарським "Цюріхом" (1:0), а італійський "Мілан" і марсельський "Олімпік" зіграли внічию 1:1.

У групі D "Порту" в домашньому матчі поступився "Челсі" 0:1, а кіпрський АПОЕЛ розійшовся миром з мадридським "Атлетіко" (1:1). З групи D в наступний етап Ліги чемпіонів достроково вийшли "Челсі" і "Порту", а "Атлетіко" і АПОЕЛ розіграють путівку в Лігу Європи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Немотивований "МЮ" програв "Бешикташу" на власному полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути