середа, 25 листопада 2009 08:08

"Барселона" без проблем обіграла "Інтер"

"Барселона" без проблем обіграла "Інтер"

Іспанська "Барселона" в п"ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів обіграла міланський "Інтер" із рахунком 2:0. Обидва голи було забито в першому таймі - відзначилися Херардо Піке та Педро Родрігес. Зустріч пройшла на домашньому стадіоні "Барси" "Камп Ноу".

Піке забив свій гол на 10-й хвилині матчу, після того як Хаві подав йому кутовий. Педро Родрігес на 26-й хвилині реалізував атаку, розпочату Даніелем Алвесом. Перемога "Барселоні" вдалася незважаючи на те, що відомі нападники Златан Ібрагімович і Ліонель Мессі весь матч провели на лавці запасних.

За результатами цього матчу "Барселона" стала лідером групи F з вісьмома очками. "Інтер" і "Рубін" мають по шість очок, а "Динамо" - п"ять очок.

Нагадаємо, що в іншому матчі групи F "Динамо" зіграло внічию у Казані з "Рубіном". В останньому, 6 турі групового етапу 9 грудня "Барселона" зіграє з "Динамо" в Києві, а в Мілані пройде матч "Інтера" з "Рубіном".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" без проблем обіграла "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути