неділя, 11 листопада 2012 11:54

Неголений Сталлоне супроводжував оплесками побиття Володимиром Кличком Ваха
21

Фото: Reuters

Український боксер Володимир Кличко захистив титули чемпіона світу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Всесвітньої боксерської організації (WBO) у суперважкій вазі в бою з поляком Маріушем Вахом, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Кличко переміг Ваха у напруженому 12-раундовому поєдинку - всі судді віддали йому перемогу за очками. Протягом всього бою перевага українця була незаперечною, однак його удари не змогли послати в нокаут поляка.

Вперше в кар'єрі Кличка-молодшого, йому протистояв боксер, який перевершує його в габаритах. Напередодні в ході зважування Кличко показав вагу 112 кг, а під Вахом ваги показали на кілограм більше - 113 кг. Зріст поляка - 2,02 метра проти 1,98 у Володимира.

Вах до цього не програвав жодного зі своїх 27 поєдинків на професійному ринзі. На момент бою Вах займає четверту позицію в рейтингу WBC і є володарем титулів WBC International Heavyweight і WBC Baltic Heavyweight.

Відзначимо, що підтримати Володимира Кличка у поєдинку з поляком приїхали старший брат Віталій і знаменитий американський кіноактор Сильвестр Сталлоне.

Зараз ви читаєте новину «Неголений Сталлоне супроводжував оплесками побиття Володимиром Кличком Ваха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути