неділя, 11 листопада 2012 01:20

Володимир Кличко за очками переміг Ваха

Володимир Кличко за очками переміг Ваха
Володимир Кличко без нокауту захистив свої титули. Фото: afp.com
Чемпіон світу за версіями WBA / WBO / IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко (58-3-0, 50 КО) переміг рішенням суддів поляка Маріуша Ваха (27-0-0, 15 КО) і захистив свої титули.

Поляк почав активно, намагався пресингувати Володимира, але той викидав дуже багато ударів, більшість яких влучало в ціль.
До четвертого раунду Вах, як здалося, трохи втомився, але, в п'ятому відрізку ледь не зміркував лакі панч - Кличко пропустив важкий удар, але гонг вберіг чемпіона від неприємностей.

Однак даний спалах активності у поляка продовження не отримав. Українець отримав в кутку цінні поради і більше не давав приводу засумніватися в своїй перевазі. У восьмому раунді захист Ваха стала зовсім дірявим, але незважаючи на величезну кількість пропущених ударів ноги у нього так і не підкосилися.

Українець дуже хотів завершити бій достроково, але Вах встояв. Прогнозовано всі судді віддали перемогу чемпіону з величезною перевагою (два судді 120-107 і один 119-109).
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко за очками переміг Ваха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути