пʼятниця, 18 жовтня 2013 11:42

"Не зрозуміло, що трапилося з "Будівельником" у четвертій чверті" - Дроздов

"Не зрозуміло, що трапилося з "Будівельником" у четвертій чверті" - Дроздов
"Коли турки впіймали кураж, їх було важко зупинити" - Дроздов ФОТО: hotsport.ua

Форвард київського "Будівельника" Артур Дроздов не знає, що трапилося з командою наприкінці матчу Євроліги проти турецького "Фенербахче". Господарі провалили заключну чверть і програли зустріч з рахунком 84:102.

"Не думаю, що ми програли через втому, - каже Дроздов після матчу. - Ми добре грали весь поєдинок. Не зрозуміло, що з нами трапилося у четвертій четверті. Ми допустили серію дурних втрат. Це стало переломним моментом матчу. Суперник відчув упевненість.

Справа не у невезінні. Баскетбол — це не тільки забиваєш ти чи ні. Ми допустили багато втрат — три-чотири поспіль. Гравці "Фенербахче" перехопили і забили легкі м'ячі. Команда впіймала кураж і повернулася у гру. Мало того, що ми самі не могли забити, так ми ще і супернику давали легко втекти у відрив.

Всі грали добре. Будемо дивитися і розбирати цю гру. У першу чергу потрібно звернути увагу на психологію. Весь матч ми діяли впевнено, вели у рахунку, а наприкінці не зрозуміло, що з нами трапилося.

Що тренер говорив у четвертому періоді? Він намагався змінити ситуацію. У першу чергу ми мали припинити втрачати м'яч, але, на жаль, у нас це не вийшло. Коли турки впіймали кураж, їх було важко зупинити.

Даріуш Лавринович? У нього колосальний досвід. Я думаю, у нашій команді може бути багато лідерів. Зараз мова йде не про це.

Думаю, теперішня команда сильніша за минулорічну. Але після поразки важко про щось говорити."

Додамо, що у дебютній для себе Євролізі "Будівельник" грає у групі А разом з московським ЦСКА, іспанською "Барселоною", "Фенербахче", французьким "Нантерром" і сербським "Партизаном".

Зараз ви читаєте новину «"Не зрозуміло, що трапилося з "Будівельником" у четвертій чверті" - Дроздов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути