середа, 16 жовтня 2013 20:02

"Наша команда грає все краще і краще" - центровий "Будівельника"

"Наша команда грає все краще і краще" - центровий "Будівельника"
Лавринович: "Наш найкращий баскетбол ще попереду". Фото: izvestia.ru

Перемогти "Фенербахче" дозволить тільки максимальна концентрація і самовіддача, особливо в боротьбі з індивідуально сильними гравцями. Про це сказав центровий "Будівельника" Даріуш Лавринович.

"Потрібно просто і спокійно грати в свою гру. Тоді прийде результат. Вважаю, що наша команда грає все краще і краще, кожен гравець починає розуміти свою роль. Може, зараз ми і не показуємо свій кращий баскетбол, але це буде в майбутньому", - сказав він.

"Ми аналізували гру "Фенербахче", кожного гравця. Практично всі ми знаємо цих гравців і розуміємо їх високий рівень. У цій команді, можливо, немає яскравого лідера. Але є гравці, які у важкий момент можуть повести за собою колектив. Тому будемо максимально налаштовуватися і викладатися. Тоді є шанс перемогти", - підкреслив Мілошевич.

Нагадаємо, перший матч в Євролізі "Будівельник" проведе 17 жовтня о київському Палаці Спорту проти турецького "Фенербахче". Початок о 19:00, трансляція на телеканалі 2+2.

Суперниками киян на груповому етапі також будуть ЦСКА (Росія), "Партизан" (Сербія), "Нантер" (Франція) і "Барселона" (Іспанія).

Зараз ви читаєте новину «"Наша команда грає все краще і краще" - центровий "Будівельника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути