четвер, 04 липня 2013 15:58

ЦСКА і "Барселона": "Будівельник" дізнався суперників в Євролізі

ЦСКА і "Барселона": "Будівельник" дізнався суперників в Євролізі
"Ми дуже задоволені результатами цього жеребкування" - Богдан Гулямов ФОТО: isport.ua

Сьогодні київський "Будівельник" дізнався своїх суперників у регулярному сезоні Євроліги. За підсумками жеребкування, яка пройшла в іспанській Барселоні, компанію "будівельникам" у групі А склали: московський "ЦСКА", іспанська "Барселона", белградський "Партизан", французький "Нантерр", а також стамбульський "Фенербахче".

Результати жеребкування прокоментував президент клубу, Богдан Святославович Гулямов:

"Почну з того, що ми дуже задоволені результатами цього жеребкування. Про кращих суперниках і мріяти не можна було. Скажу більше - я майже вгадав склад нашої групи, тільки от на місці "Фенербахче" я бачив "Жальгіріс".

Ми дуже довго прагнули грати в Євролізі, і тепер, коли це нарешті сталося, ми ні в якому разі не маємо наміру бути в цьому турнірі хлопчиками для биття. Це виклик для нас, і ми нікого не боїмося. У той же час, ми прекрасно розуміємо серйозність нашого становища, усвідомлюємо, що це найкраща ліга Європи. Ми докладемо всіх зусиль, щоб відповідати її рівню. У нас ліцензія Б, і нам потрібно її підтверджувати результатами, при цьому робити це необхідно не тільки перемогами на паркеті - нам належить виконати великий обсяг маркетингової роботи. Ми дуже хочемо закріпитися в Євролізі, стати її постійним і повноправним учасником.

Звичайно, ми будемо і підсилюватися. Наш бюджет буде повністю відповідати потребам Євроліги. Орієнтовно, він складе близько 100 мільйонів гривень. На скептиків ми не звертаємо увагу. Критика на адресу "Будівельника" - це звичайні "літні емоції", які були і в минулому році. Ми тримаємося свого курсу, поступово рухаючись у вірному напрямку."

Зазначимо, що на стадію Топ-16 з першого групового етапу вийдуть 4 кращі команди з кожної групи. Регулярний сезон Євроліги 2013-2014 розпочнеться 17 жовтня. Фінал Євроліги нинішнього сезону прийме Мілан.

Інші групи регулярного сезону Євроліги виглядають наступним чином:

Група В: "Реал" (Іспанія), "Анадолу Ефес" (Туреччина), "Жальгіріс" (Литва), "Бамберг" (Німеччина), "Мілан Армані Джинс" (Італія), "Страсбург" (Франція).

Група С: "Олімпіакос" (Греція), "Монтепаскі Сієна" (Італія), "Унікаха Малага" (Іспанія), "Галатасарай" (Туреччина), "Стелмет" (Польща), "Баварія" (Німеччина).

Група D: "Панатінаїкос" (Греція), "Маккабі Тель-Авів" (Ізраїль), "Басконія Віторія" (Іспанія), "Локомотив-Кубань" (Росія), "Црвена Звєзда" (Сербія) + переможець кваліфікації.

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА і "Барселона": "Будівельник" дізнався суперників в Євролізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути